Duikgeneeskunde

RFM Jansen, huisarts, is ook gecertificeerd duikgeneeskundige. Nadere informatie en overige sportduikerartsen vindt u op www.mijnduikerarts.nl .

Duikmedische Keuringen (uitgebreide vragenlijst met uitdieping van vragen, volledig longfunctieonderzoek, lichamelijk onderzoek en een duikmedisch advies, zowel mondeling als schriftelijk als dat nodig is) kosten € 85,=, contant af te rekenen. U kunt bij ons (nog) niet pinnen. U kunt de nota indienen bij uw zorgverzekering; soms is er een (gedeeltelijke) vergoeding.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt voor een keuring kunt u alvast een vragenlijst downloaden en tevoren invullen. Deze staat onder de button "Downloads" links in de website, genaamd "Duiken eigen verklaring". Neemt u deze papieren ook mee bij de keuring. Of download de vragenlijst hier: " Duikkeuring eigen verklaring". 

Let op: maak op tijd vóór uw duikcursus of duikvakantie een afspraak. Niet alles is in één keer duidelijk. Reken voor de zekerheid 6 weken.

Voor leden van Eco Diving Breda (www.ecodiving.nl) zijn de kosten € 75,=.

Voor alle anderen zijn de kosten € 85,=. U kunt pinnen.

Dokter Jansen is DAN partner; DAN is Diving Alert Network, een wereldwijde organisatie voor duikers.

<img">http://www.daneurope.org/web/guest/registration?p_p_id=registration&p_p_lifecycle=0&p_p_mode=view&p_p_state=normal&_registration_struts_action=%2Fext%2Fregistration%2Fwizard&_registration_processType=2&_registration_partnerCode=227526"><img src="http://www.daneurope.org/image/image_gallery?uuid=b1327e53-2620-4f65-b008-d9ea4cd94bf2&groupId=10103&t=1272639952305" />

Website Thuisarts.nl

  • De website www.Thuisarts.nl geeft u betrouwbare en onafhankelijke informatie over ziektes en gezondheid, vóór, tijdens en na eenconsult.
  • www.Thuisarts.nl wil mensen stimuleren om bewuster om te gaan met hun gezondheid en wil hen beter in staat stellen daarin keuzes te maken.

logothuisarts.jpg (720×204)

 

 

Gezondheidscentrum Het Vierendeel

Logo Vierendeel

NHG Accreditering

Logo accreditatieOnze praktijk is NHG geaccrediteerd en voldoet aan de meest moderne richtlijnen.