Gastenboek

Hier kunt u op- en aanmerkingen schrijven over onze website of over de praktijk.


Laat een bericht achter

16-07-2018 @ 15:12 P.
Beste Mw M vd Poel- Snellen en Mw ME Mulders-Verweij,
Ik had het al gezegd maar het mag ook nog wel even "wereldkundig";-) Nog heel erg bedankt voor jullie inzet voor mijn broer T. Ik voelde me heel erg gesteund door jullie.
gr, P.
05-03-2018 @ 18:23 Petra Z
Ik probeer na mijn werk nog even een afspraak te maken en doe dat terwijl ik terug naar huis rijd, om 16.30 uur.
Als ik de praktijk bel krijg ik een bandje met de mededeling dat de assistente met iets anders bezig is en dat ik het later nog maar eens moet proberen. Ik heb het nog 2x geprobeerd maar kreeg steeds weer dat bandje!
Erg slecht dat jullie dan niet meer niet te bereiken zijn! Vooral als je als pt iets hebt waar je even geruststelling voor nodig hebt.
25-02-2013 @ 12:18 mieke
Ik wil Drs RFM jansen een vette pluim geven.die enorme inzet van hem naar me toe de vele tijd die hij in me heeft gestoken en nog steeds steekt.chapeau.
dankjewel.
13-08-2012 @ 22:44 Riet Meerkerk
Bofkonten zijn jullie met Esther Moons als huisarts in Made. Huisartsenteam in Made, zullen jullie heel erg lief voor Esther zijn. Wij missen haar op Schouwen-Duiveland nog iedere dag. HG. Riet
Naam:
E-mail:

Verificatie*

Ter voorkoming van misbruik van dit formulier door kwaadwillende gebruikers dient u hieronder in het vakje een vinkje te zetten en eventueel de vraag die verschijnt te beantwoorden. Zonder deze stap is verzending van dit formulier niet mogelijk.

Website Thuisarts.nl

  • De website www.Thuisarts.nl geeft u betrouwbare en onafhankelijke informatie over ziektes en gezondheid, vóór, tijdens en na eenconsult.
  • www.Thuisarts.nl wil mensen stimuleren om bewuster om te gaan met hun gezondheid en wil hen beter in staat stellen daarin keuzes te maken.

logothuisarts.jpg (720×204)

 

 

Gezondheidscentrum Het Vierendeel

Logo Vierendeel

NHG Accreditering

Logo accreditatieOnze praktijk is NHG geaccrediteerd en voldoet aan de meest moderne richtlijnen.